Home


De Haan Caravans is een dynamisch bedrijf dat zich al jaren bezighoudt met de verkoop en onderhoud van caravans. Na enkele jaren bij een caravan dealer (dealer van HOBBY, TEC en ERIBA) te hebben gewerkt ben ik voor mezelf begonnen. Eerst naast ons huis kleinschalig begonnen, na 2 jaar een schuurtje na 1 jaar een Huurpand op het industrieterrein hier hebben we 6 jaar gezeten en sinds april 2014 een nieuw gebouwd ALLROUND CARAVANBEDRIJF met 1400 m2 KAMPEERPLEZIER. Met op onze eerste etage een caravan/kampeershop en voortentenshow. Tevens zijn wij sinds 2014 STERDEALER van DOREMA en STARCAMP geworden. 

De Haan Caravans staat bekend om zijn lage prijzen en kennis van goede caravans. Wij bieden u caravans aan voor een concurrerende prijs ... maar houden de kwaliteit van de caravan hoog in het vaandel." Inruil van uw caravan of vouwwagen is absoluut geen probleem! De Haan Caravans is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte caravans, in verschillende prijsklassen en indelingen.Voor onderhoud hebben we een SERVICE/WERKPLAATS CENTER in ons pand, Ook voor schade zijn wij u juiste partner.

Zoekt u een caravan? Ga dan naar "aanbod caravans".

Ook zijn wij altijd op zoek naar toercaravans. Wilt u uw caravan verkopen ga dan naar 'inkoop caravan' en vul het formulier volledig in.

Het laatste nieuws

De haan caravans is dealer van

Menu